Monday, 13 August 2012

inilah hasilnye ...


okay .. now ini lah hasil nye selepas aku edit siket2 blog neyy bia kemas & cute .
tp cute ke pon ? hahahahha .. yg penting pink ok ! hahhahaha
asalkan aku ade blog utk d share kan ape yg aku ase nak share ...
makin lama aku berblog semakin aku tawu cm ne nak update segala bagai sal blog semua neyy .
hehehe kalau x sblm ni aku xberapa nak teror sgt lah bab2 blog ni ...
hehehe .. tp berkat usaha aku , tadaaaaaaa jadi lah ini sekadar yg mampu ..

....................................................

 harini jgak aku rasa sgt2 xsehat :(
paru2 aku sakit , batok mula nak dtg balik .. arghhh ...
xlarat dah nak batok smpai sakit paru2 neyy ..
dengan otak yg xhabes2 pkir nak buat kputusan ape utk raya neyy ..
aduhai ... redha jela ekin oit ..
tuhan tgah menguji neyy ...
xpela ... aku mmg sgt2 redha dgn penyakit yg allah bg pada aku :')
setiap yg berlaku pasti ade hikmah disebaliknye kan ..
ok , la aku xnak bebel byk2 rini ... xlarat .. 
boyfie aku pun penat coz drive lama rini .. sian die ...
suh tido xnk , katanya nak teman kan aku , tkt aku coll emergency kt die,
die xsedar .. ape la boyfie aku neyy .. hehee
bye2 


No comments:

Post a Comment