Wednesday, 10 October 2012

baju murah-murah :)

hai ! rini aku xmau berceloteh pnjg2 .. 
heee .. so aku update blog nih pon sebab aku nak berniaga sikit kat kome2 nih ..
hehehe yela asyik berjalan sana sini , skg time nak bkk gerai kat blog ler plak yer dak ? hehe
moh ler tgk baju2 kat bawah nih mana taw kot2 berkenan mari ler tempah ..
stok senantiasa ade jerk , jgn riso .. hehehe ..


RM 28 / SIZE M  / GREEN



RM 29 / BLACK / SIZE M

(mahal cikit sbb baju nih warne hitam2 nak kelabu & corak die lain)




RM 25 / SIZE M / RED

(dak2 fixie ok la pkai ni baru style)





RM 32 / SIZE M / RED

(baju ni mahal sikit sbb corak die cm gitu)


RM 30 / SIZE M / RED

(tinggal 1 nih jer baju ni , kaler full gitu)



RM 28 / SIZE M / BLACK



RM 25 / SIZE M / BLACK


RM 29 / BLACK / SIZE M


RM 30 / KELABU / SIZE M


okay ! tu jer design yg aku sempat masuk kn skg ...
so pada yg nak beli baju nih ,  .
boleh jugak komen di shout box :)
harga boleh tawar menawar ^_^
jom ler pd sape2 yg nk beli untk diri sndri , ataw tuk boyprend kaa , abg kaa .. moh order :)

No comments:

Post a Comment