Tuesday, 1 January 2013

my love and i love you !

 
 
okay ! baru selesai tgk citer setia hujung nyawa , serius! syok giler kot .. rugi sape xtgk ^_^
sweet jaa citer tu .. hehe .. okay2 back to main topic ! 
sekarang tepat pukul 8mlm , aku still tataw my boyfie dah sampai k.k ataw belom , sbb die xmsg ape pon ,l
ast msg die td die ckp dekat manong dh .. ok dh dekat .. heeee 
xcelly baru berapa jam berpisah hanya bape batu jer dah rindu tahap cipan dah ni , ekekekee
dasyat an smpai tahap cipan .. huhu ... xpe aku taw korang jeles kan ? hahahaha pasan plak ..
gambar kat atas ni masa countdown new year smlm :)
best giler lah lepak dgn my boyfie , hehehe siap belanja i belon love byk2 plak tuw .. huish malu i ! hahaha
btw TQ yunk ! i lob u ~ wink wink .. 
siap gambar tgn die tgh bg kat aku lagi tuw , aww aww sweet nye boyfie tercinta ni .. ehehe
aku xske upload gambar dlm belog byk2 , yela manusia zmn skrg susah la kan .. 
buat ape nak tunjuk2 semua segala gmbr yg kita ade kan ? mcm tade privasi dan menunjuk giler ! haha
(ayat kasar) huhuhu aku bkn jeles tp kesian jer la . hahaha nak taw knp kesian ? fikir jela senirik aek ? heeee
eh eh , belog aku kan suke hati la , hahaha jgn sebuk aek .. hahaha
xske bole berhambus ! hahaha ayat kejam !
ok la lastly i love u syg ! bye

No comments:

Post a Comment