Wednesday, 30 January 2013

lumrah hidup .

hai ! entah kenapa sejak dua menjak ni aku suke sgt dengan bunga ros :)
hehe .. pmpuan mana la yg xsuke bunga kn ? kecuali yg elergik bunga ... huhu
hari ni aku bkn nak cerita pasal bunga pon ,
aku
 
 

Monday, 28 January 2013

kebahagiaan yang xterucap ~

 
 
 
ehem2 betol kan suara yg tengah tade sbb batok .
hari ni aku terasa agak rajin plak nak update belog ,
mungkin sbb hati ni bahagia walau pn mslh lain xselesai lagi .
yela , bahagia tu kan milik semua org kan ?
aku skrg ni mmg tgh bahagia dgn boyfie aku tuh .
yela mcm2 dugaan di lalui dh , tp akhirnye skrg dh aku miliki balik kebhagaian tuha
aminnn :)
walau ape pn org kata , kami terima seadanya . kami redha .
dan kebahagian ni buat aku smpai terucap dan xterungkap :)
punya suke nye kan . aku harap hubungan ni kekal smpai akhir hayat kami .
kalau korang xske baca belog saya xpe saya xkisah .
saya hanya jadikan belog ni sebagai diari on9 shj :)
so ape yg sy tlis semuanya adalah share semata2 ok ..
so be nice here bye ..

setia hujung nyawa ?

 
 
 

fuh fuh ~ bismillahirahmanirahim :)
lama betol aku xhapdate belog kan ? sejak dmm ritu terus menghilangkan diri .. hehe
xpe2 xde sape pon perasan wakaka
ok2 back to main toipc ! haha , setia hujung nyawa !
sape tengok citer nih sila angkat kening cepat ... hehe
bg yg xtgk citer nih rugi ouh .. huhu .. sila2 lah tgk yer di tv 3 ! setiap pukul 7 mlm isnin - khamis !
hehe promote plak dah ... skrg ni semua duk gila tgk citer nih jer ,
yela citer tu sweet2 jer kan .. haha tp bila bab yg kita xske eii ase nak marah je kan ~ hehe
emo lebey plak .. eleyh bese la tuh ...
dari org yg xminat citer2 cmni , bila tgk terus bole jd minat taw ! serius weyh :D
bila org tgk citer ni then xsabar2 nak tawu ape jadi last nnti sumer pakat serbu 
kedai buku cari novel setia hujung nyawa ~ sungguh dasyat giteww 
sbb nye den cari pong asyik habes aje , sian aku .. last2 terpaksa bkak novel on9 jer lah .. hehe 
nasib ado .. kalau x , misi mencari novel tu xberenti la kan .. hehe
ok2 cukup ! smpai sini jerla aku membebel ok ...
akhir kata : kalau xske bkak belog dan baca belog saya sila berhambus jela yer xpayah nk 
membebel kat belog aku ekh ! penampo nak ?
ok bhai :)

Wednesday, 2 January 2013

kesian aku ?


 

hai semua , hari mmg aku xsehat giler2 , tp aku gagahkan jugak utk update belog aku nih .
kesian lak kang bersawang aku jugak yg parah ... huhu
rini aku dmm panas , selsema smpai xlarat nak bersin , mata kuyu & merah .. hurmm
lesu jer bdn ni haa .... tp xleh d lyn sgt dmm ni kang  lagi teruk .. huh
dr mlm td mmg aku xok langsung la segala mood semua hilang ! sbb ? hurmm tah aku pn pening .
salah sgt ke aku nih ? smpai nak balas cmni kat aku ? perlu ker nak buat status mcm2 ? perlu ker ?
pastu xmintak maaf pn kt aku ? aku je mintak maaf kt die .. ingat aku xde perasaan ke nak buat cmtu ?
dr smlm aku tggu ko , tp ? ape yg dpt ? mcm2 kata2 kmu kt fb jer .
xpela bia la die buat aku mcm mne pon . aku trima jer ..hurmm .. 
aku xnk pkir ape pn aku dah penat ! dan xterdaya ape pn dh .. k ,la bye

Tuesday, 1 January 2013

my love and i love you !

 
 
okay ! baru selesai tgk citer setia hujung nyawa , serius! syok giler kot .. rugi sape xtgk ^_^
sweet jaa citer tu .. hehe .. okay2 back to main topic ! 
sekarang tepat pukul 8mlm , aku still tataw my boyfie dah sampai k.k ataw belom , sbb die xmsg ape pon ,l
ast msg die td die ckp dekat manong dh .. ok dh dekat .. heeee 
xcelly baru berapa jam berpisah hanya bape batu jer dah rindu tahap cipan dah ni , ekekekee
dasyat an smpai tahap cipan .. huhu ... xpe aku taw korang jeles kan ? hahahaha pasan plak ..
gambar kat atas ni masa countdown new year smlm :)
best giler lah lepak dgn my boyfie , hehehe siap belanja i belon love byk2 plak tuw .. huish malu i ! hahaha
btw TQ yunk ! i lob u ~ wink wink .. 
siap gambar tgn die tgh bg kat aku lagi tuw , aww aww sweet nye boyfie tercinta ni .. ehehe
aku xske upload gambar dlm belog byk2 , yela manusia zmn skrg susah la kan .. 
buat ape nak tunjuk2 semua segala gmbr yg kita ade kan ? mcm tade privasi dan menunjuk giler ! haha
(ayat kasar) huhuhu aku bkn jeles tp kesian jer la . hahaha nak taw knp kesian ? fikir jela senirik aek ? heeee
eh eh , belog aku kan suke hati la , hahaha jgn sebuk aek .. hahaha
xske bole berhambus ! hahaha ayat kejam !
ok la lastly i love u syg ! bye