Thursday, 25 October 2012

syahdu di pagi aidiladha :')



ewaah ... ayat ........  mcm ape je kn ? wakakaka ape ade hal blog aku ske hati aku la :P
nak taw knp syahdu ? sbb nye pagi ni hojan , dan tambah lagi syahdu bilaaaaaaaaaaaa 
broadband celcom aku menggila sejak beberapa minggu lalu ! ouch ! bencik betol lah :(
nak edit belog pon xmmpu nak loading der , berasap aku dibuad nye .. huaaaaaaaaaaaaaa
dah la aku tgah domam2 nih ingat semangat nak hapdate belog tu mencurah2 la sikit ,
tp malangnyeeeeeeeee line cam ape jerk ! geram aku taw .... xkan belog aku ni berat sgt smpai xleh nk loading ..! hish ! penuh dgn dugaan jer rini ... yg penting aku sgt la lapar giler :((
ok bai ~









sesi melelong & contest :))


haluuu haluuu haluuuu ~ hadoi lama nau kan aku menyepi sampai nek bersawang blog pebret aku nih :((
bese la org membusy kan ? kekekeke :D
korg amacam ? sehat walepat liat x ? hehe , ehem2 esok nak raya haji kan ? ape persiapan korg ?
korg korban ape ? pada yg balik ke kmpg tu berhati2 di jalan raya :)
ok cukup cukup sudah cukup aku merepek saja .. hahahaha ewahh nyanyi lak aku -.-"
nak hojan lobat dah kat lua nun .. heeeeee ..
ok back to main tpic ! haaaaa sesi melelong ? huh ? apekah ? lelong ape ? ape tu lelong ? haaaaa
mesti byk kn persoalan lam minda korg kan kan kan ? hehehehe sbar2 ni aku cube utk gtaw nihh ..
ehem2 , sory la sore xdo dmm la katakan (ni korban gak nih :P )
aku nak lelong something nih ... nak tgk ? jom ......................

vvvvvvvvvvvvvvvv
vvvvvvvvvv
vvvvvvv
vvvv
vv
v
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

. ok2 cukup ! hahahaha 



haaaaaaa baju nih laaa .. hehehe 


entry sblom ni kan aku ade promot nak jual baju nih kan .. oleh itu , aku nak lelong .. boleh ? hehehe
(msti r bleh ! ) huhuhu sblom ni harga sebenar rm25 aww .. mahal kan ? xpe2 , aku faham .. sgt2 faham ~
so dgn suka hati nye aku letak baju ni rm15 shj :)) xtermasuk postage 
ikot la baper jauh korang duduk .. tp gerenti smpai la ~
tgk2 ? bpe discount tu ? haaaaa jimat kan ? 100% cotton yaw :)
saiz M aje yg hadoo .. ok kalau korang nak dptkan baju ni dgn harga rm 10 shj korang kene jawab soalan aku dulu :D heeeee kejam kn ? alaaaaaaaaa korang kan pndai ? hehehehe


soalan2 nye ialah :-

1.berapakah umur aku ?
2.apekah warna kegemaran aku ?
3.cube cari maksud nama aku (norasyikin)
4.aku stay kat mana ? hehehe


seram x soklan aku ? ade cam soklan final exam korang x ? (merapu) 
jom tgk syarat2 nye plak :)

syarat2 nye :-

1. wajib baca dgn teliti hokey :))
2. wajib jawab dgn bismillah (bg umat islam shj)
3. kene la follow blog i ... aww aww gedik ^_~
4. kene tag pada sorang kawan korang .. hehehe
5.warganegara malaysia yaw ! indon , bangla , dan seangkatanye xmo ! tampo kang :P




ok ! tu jer yg aku nak ckp hehehe .. jom la join ! postage FREE .. 
bagi sesape yg xbape nak faham gtaw ekh ,just komen je :)




Thursday, 11 October 2012

mana hilang nyer aku ?



seperti tjuk di atas , msti korang pelik kn awat laa tbe2 aku menghilang kn ?
( eleyh mcm la ade sape kesah -.-" ) hihihi
aku balik kg ... bila aku blik kg , haaa mula la kes mlz bkk laptop bgai .
sbb ade tv leh lyn astro jer .. hahaha buruk pnyer pgai kn ..?
smpai si bam bam nih tnye asal aku mlz nk bkk lptop ? yela kt k.k tuh xde tv ,
kt kg ade tv , tu la beza nyer .. dan tu lah pnce mlz yaaa amat tuh ..
skg nih mood nk hapdate xberapa nk adoo sgt pon ..
ni hapdate entry terpendek bole ? hehe
yg penting aku nk bg taw yg aku xdak gigi besi hat belah bawah dh ..
yiiipiiiiii :)) 
tinggai kt atas je lom masanye lgi .. wakaka .
pada yg sudi baca entry , yg sudi follow blog aku dan yg sudi blogwalking kt sini masyeh weh !
ok tgn aku xlju nk menaip rini , soo xde idea nk hapdate ..
len kali aku hapdate pnjg2 keh ? jgn marah aaaaa .. hihi
bai bai dan samat mlm :)

jom laa baca entry sebelum ni .. bg yg berminat baju kt blog aku nih boleh la pm aku yer ...


Wednesday, 10 October 2012

baju murah-murah :)

hai ! rini aku xmau berceloteh pnjg2 .. 
heee .. so aku update blog nih pon sebab aku nak berniaga sikit kat kome2 nih ..
hehehe yela asyik berjalan sana sini , skg time nak bkk gerai kat blog ler plak yer dak ? hehe
moh ler tgk baju2 kat bawah nih mana taw kot2 berkenan mari ler tempah ..
stok senantiasa ade jerk , jgn riso .. hehehe ..


RM 28 / SIZE M  / GREEN



RM 29 / BLACK / SIZE M

(mahal cikit sbb baju nih warne hitam2 nak kelabu & corak die lain)




RM 25 / SIZE M / RED

(dak2 fixie ok la pkai ni baru style)





RM 32 / SIZE M / RED

(baju ni mahal sikit sbb corak die cm gitu)


RM 30 / SIZE M / RED

(tinggal 1 nih jer baju ni , kaler full gitu)



RM 28 / SIZE M / BLACK



RM 25 / SIZE M / BLACK


RM 29 / BLACK / SIZE M


RM 30 / KELABU / SIZE M


okay ! tu jer design yg aku sempat masuk kn skg ...
so pada yg nak beli baju nih ,  .
boleh jugak komen di shout box :)
harga boleh tawar menawar ^_^
jom ler pd sape2 yg nk beli untk diri sndri , ataw tuk boyprend kaa , abg kaa .. moh order :)

Friday, 5 October 2012

kenapa la agaknye ?


apa tue ?

haaaaaa ... ni nak citer sikit xbanyak pon sal mata aku nih ... huaaaaaaaa derita i taw -.-"
bawah mata aku kt anak panah yang aku tunjuk tu bengkak sebenarnye .. sakit giler la ..
pejam mata sakit , tenyeh mata lagi la rasa nak terbelah mata aku nih .. huh !
siksa dowh ... tp jgn salah sgka yer ini bkan sama sekali ketumbit ! huh !
ini bekas binatang gigit ~ jahat betol binatang tuh ..
tang len xnk gigit tang mata gak ko nak cedera kan aku kan ! hish !
sgt2 xselesa bila mata jadi macam ni taw .. ase cm ade something yang menghalang 
penglihatan aku jerk ! dah la gatai ya amat , tuhan jer la yg tahu mcm mana gatal nye mata aku nih .
see ? comel kan mata aku ! bulu mata lentik2 gitu ... hahahahahah
perasan pat belas kali xsalah kn ? hahaha siap ade taik lalat di tepi mata gitu .. aww aww sweet ..
wekkk ~! pasan ! nak muntah aku ...
dah la tu jer pon aku nak hapdate saje xnk bg bersawang ... hehehee 
bese la penjaga kebersihan la katakan ... huuuuuuuuuuu
ok2 selamat malam semua :) sweet dream !


to my bam bam : menyampah i taw :P



Wednesday, 3 October 2012

dia yang aku cinta ^_^

ok2 .. dengan lafaz bismillahirahmannirahim :)
hari ni cuaca mendung jer , sayu jap rase hati nih bila tgk cuaca kat lua tuh ...

ok stop ! aku bkn nak citer pasal cuaca atau ape pon.
tp aku nk citer pasal die si bam bam pujaan ...
td pagi2 lagi die dah kejut aku bgun , dalam pkul 7 lbh cmtu la .
(pmpuan uzur xpee bgun lambat cikit >_<)
bgun awal cikit tu pn tujuan nak pegi buad medical check up kat hspital la kn .
dh siap2 semua , terus shoot g hspital , yela nak kejar masa la katakan .. hehe
kononnye nak pg awal2 kot2 xramai org , sekalinye smpai je tgk2 full parking ,
leh agak dah mesti ramai , tp ckp kt encik bam bam kot2 xramai kot .
cube nak sedapkn hati neyy .. heeee . dpt lak parking bapak jauh giler .
jenuh nak jalan nih .. huhuhu .. redha jer la jalan kaki ..
tgk2 sekalinye ramai giler yg tgh tggu giliran .. uish ! pkul bape deme tggu dpn hspital la gamaknye -.-"
masa smpai hospital tu baru pukul 7.45 pagi .. tp ramai nye mcm dh pkul 11pagi -.-"
so kami pon amek keputusan xnk tggu lama2 , sbb bam bam ni ade kelas pkul 11 pagi kang .
tkot lama sgt smpai xsempat lak kang , so belah jela dr hspital tue ..
tp xbalik terus pon , kiteorg g mkn jap kat mamak , pekena roti telur pepagi .. hehe
lpas mkn je tbe2 terpkir nak ajak si bam bam ni pg libary nak study sma2 ,
yelah final exam kan dah nak dekat .. die pon ok jer lah ..
smpai jer libary terus bkk buku stdy2 .. hehehe . xde org pon kt libary nih .
mybe libary nih xbest kot .. hahhaha (seriusly xbest pon libary ni sbb xbyk lak buku rujukan)
tp tu jer la kan port utk aku and bam bam stdy sama2 .. hehehe
dekat sejam lbh gak stdy aku pon dh xlarat dh nk stdy , gerak la nak balik ... baru keluar je dr libary 
tibe2 bam bam ckp suh aku blja betol2 dgn kata2 yg sgt syahdu ... huaaaaaaaaaaaaaaaaaa
die ckp dgn sepenuh hati die kat aku .. aku pon iyer kan aje la ..
smpai jer rumah aku duk2 jap tbe2 dpt msg dr bam bam .
dia ckp die xkisah kuarkan duit demi masa depan kami .. die sggup bg aku blaja jauh2 demi masa depan .
tp syg nyeee aku nih haa yg xsggup . huaaaaaaaaaaaaaaaaaa b maap b :'(
aku xsggup nak blja jauh2 dr bam bam . aku xbleh kalau xnmpk muka bam bam sehari dpn mata ..
kalau x kompem risau je , nak taw gak die sehat ke , die ok ke ape ke ..
hurmmmm ... xpe b , nnt cyg dh sedia cyg pegi blaja aek ?
kalau dpt yg dekat2 kn bgus ? betol x ? leh gak b jenguk cyg yg kerinduaan nnt .. hehehe
uish ! jiwang plak dah aku neyy .. ekekekekke
xpela aku harap aku dpt la fikir semasak-masak nye utk buad keputusan yg tepat :)
ini pon demi masa depan kami berdua .. hehehe
xcelly aku bahgia giler ngn die . sbb die baik dan comel ! syg i lurve u more dear :))
ok ok aku taw korang dah nek meluat baca kan (sape suh baca) hehehe
sblom korang muntah , bek aku tadah baldi siap2 ... (merepek lagi)
ok bai2 :)
doakan kami berjaya ok !

ape sudah jadi ?


jgn tiru aksi ini -.-"


bismillahirahmanirahim ...........  ehem2 ... ape sudah jadi !
hakikatnya ini lah yg terjadi smlm ..
dn tlh pon aku kemas dgn cantek :)
tgk ? betapa teruk nye bilik aku -.-" see iron di mana ?
lptop di situ sbb line paling lju kt port tue ! serius ok -.-
selimut ijo tue mls nk lipat ! hahaha ...
u see my teddy ? di tepi dinding -.-"
kesian teddy aku ... maap yer ... huhuhuhu 
segala mgkuk2 semua aku cmpk dlm bilik .... rajen sgt .! hahaha
tp segalanye tlh berubah ! hee
dgn kuasa vito aku tlh kemas dgn jayanye .. hihi 
smpai bersih aw ... tp soryy xde gmbr wktu bersih mls nk upload .,,,
so , mulai hari ini ! saya bgun tdo first thing yg akn aku buad ialah kms bilik :)
rajen kn kn kn ? heeee
ok tue je bai2

Tuesday, 2 October 2012

hasrat tercapai :)


ok berbalik pd entry yg lepas yg ni clik entry  .. hehe kempunan aku tu akhirnye dpt jugak ..
wakaka ...dlm entry tue aku ade ckp yg aku teringin nk mkn kek kn ?
heeeee ~ hari ahad bru2 ni dh pon tercapai hasrat aku tue ,.. ekekeke
bam bam ajak pi mkn kek kt secret recipe :)
tu pon pas jenuh pujuk2 aku nk baek balik ... wink wink ..
so entry kali nih aku xmau byk2 membebel sgt ,, hehe
so layan je la gmbar k ? smbil aku citer cikit2 :)

see ? muka bangga dpt makan secret recipe ker bam bam ? hehehe  
                                               
xcelly this is my mr bam bam ... nak taw nape panggil die bam bam ?
haha sebab suke tgk die senyum nmpk pipi tembam ! hahahaha



nmpk sgt muka lpar tgk kek tu :)
abaikan mulut tu -.-"


okay ~! ni bab jamu mata korunk .. hehe
ni kek blueberry cheese cake :)
harga sepotong rm 7 . hehehe ckup ler mkn satu pon dh knyg .. yg penting sgt sedap !


ni plak nama die new york cheese cake , rm7 sepotong ..
ni pebret mr bam bam ler ni ..


ni plak chicken lasagna .. sedap ! heeeee
mr bam bam pon suke ,,, xsia2 order :)
 dah tinggal separuh bari ingat nak snap -..-"

ok la tue  je yg nak aku share kan ...
semoga terhibur :) bai