Thursday, 25 October 2012

syahdu di pagi aidiladha :')



ewaah ... ayat ........  mcm ape je kn ? wakakaka ape ade hal blog aku ske hati aku la :P
nak taw knp syahdu ? sbb nye pagi ni hojan , dan tambah lagi syahdu bilaaaaaaaaaaaa 
broadband celcom aku menggila sejak beberapa minggu lalu ! ouch ! bencik betol lah :(
nak edit belog pon xmmpu nak loading der , berasap aku dibuad nye .. huaaaaaaaaaaaaaa
dah la aku tgah domam2 nih ingat semangat nak hapdate belog tu mencurah2 la sikit ,
tp malangnyeeeeeeeee line cam ape jerk ! geram aku taw .... xkan belog aku ni berat sgt smpai xleh nk loading ..! hish ! penuh dgn dugaan jer rini ... yg penting aku sgt la lapar giler :((
ok bai ~









No comments:

Post a Comment