Saturday, 8 September 2012

kuala kangsar ---> ipoh !


ni bkn entry bas okey ! hehehew ... 
xcelly ni smlm punyer cerita ni ... rini baru nak story morry kt sini :P
alaa ape bley buat rini baru ader masa nak update blog nih ..
huhuhu ...smlm bgun2 tdo pkul 11.30 pagi terus siap2 then g ipoh
with my boyfie .. heeeee , kami pg ipoh ikot jalan lama ..
tujuan kami g ipoh ialah nk pergi jenjalan kat mydin baru tue ,
aleh2 dua2 tataw mana jalan nak g mydin tue .
sadis sgt , dkt sejam lbh kot cari mydin ... xjmpe2 .
cari punyer cari baru lah jmpe mydin tue ..
masok2 alah byk tak bkak lagi , tutti frutty pown tak bkk lagi ..
huaaaaaa .. sgt sadis maaaa ..
kami pon pusing2 jap lam mydin tue , then kua balik terus g jusco ,
huhu .. smpai jer jusco tmpt first yg di tuju ialah tmpat makan ! hehehe
lapor woo masa ni sbb bgun tdo terus g ipoh tnpa mkn ape2 .
sampai jer jusco cari parking yg sgt2 full , sbb weekend kan ..
huuuu sedih , akhirnye parking la kat atas bumbung yg sgt lapang tue :)
masuk je dlm jusco terus pegi food court dulu my boyfie request 
nk mkn kt situ jer and aku nk mkn nasi ayam kt situ ..
pas jer knyang mkn2 kt situ kiteorg g pusing2 jap dlm jusco tue
then blah sbb masa tue yg kami fikir hnye lah nk shopping kat parade nk 
carik baju kotak2 utk aku .. heheh .. ngengada jerk  ..
hehe ... smpaI jer parade cari parking xde ! full jgak -.-"
sabar2 .. huhu , pusing2 dua tiga kali kot baru nmpk parking yg muat2 je
kete boyfie aku neyy .. nasib ade kan . lau tade mau menangis jap ..
kiteorg pusing2 lam parade tue then aku nampak baju yg sgt2
aku nak ! hahaha baju logo superman saiz pmpuan ! haha
aku pon carik waner putih , aleh2 dh tade waner putih ! cisss 
terpaksa amek waner pink lembut ala ala putih gak tue .. hihi jd la kn ..
pusing2 lgi nmpk baju kemeja waner putih + biru ...
mcm comel jer aku pon bedal la sehelai dgn dibelnjer oleh boyfie :)
pusing2 lagi aku ase mcm dh tader bnde nk beli dh ..
aku suh boyfie aku lak shopping ,
die kata kejap2 ... ape la die nih .. huh .
die request nk g mengurut kaki kt org thai tu , aku kata pg la .
aku lak request nk buad inai kt tgn sementara tggu die ..
tgk2 die xmo lak katanye tkt .. nk g tmpt len .. adui ..
xpe2 ikot kn aje , aku pon batalkn niat nak buad inai .
terus blah cm tu jerk .. huhu
pastu pusing2 lak cari spa nk massage kaki boyfie aku
tue , tgk2 die xmo gak . blah la lagi g yik fong plak .. huhu
g yik fong tu sbb boyfie aku nk tgk pc , die nk survey dulu ..haha
ader satu tmpt jer murah wktu tue .. die mcm brminat , tp nnt bru beli la kn ..
dlm yik fong byk pusing2 jer xbeli ape pon .
kua jer dr yik fong tbe2 die ckp yg lupa beli roti 8 kt jusco ..
aku pn bru teringat ... huhu . xpe la g jer la jusco balik ..
pg jsco utk kali kedua aku rasa mcm byk bnde lak aku nk beli .
haha .. aku beli gelang hehe .. pas tue g men game kat atas sekali ,
saje buang masa .. men2 tbe2 aku geram ngn mesin yg nk dptkn bear besau tu .
ish ! 3 kali aw aku cuba kt mesin tu tp gagal ! maluuuuu
geram .. ! last aku berbulu then ckp kat boyfie aku
yg aku nk bear .. heheh
die bt tataw je mula2 , last2 aku ni kaki bodek la kata kn ..
aku bodek suh p parade balik , then p massage sama2 kt thai tu ,
pastu die blnje teddy bear ! hahaha
syok2 .. aku pon iye kn aje lah ..
pegi lak parade buat kali kedua .. fuhyooo dsyt kan ..
msuk2 terus g massage dulu dlm 1jam gak la duk dlm tue .
aku pon massage sekali .. sakit woo ..
tp syg org thai tu xreti ckp malay n xfhm malay ..
adehh ... speaking ler jwbnye .. 
pas hbeh je massage terus g kedai teddy bear ,
hehehe inilah masanye :P
aku request nak teddy bear yg bulu len drpd yg len ..
last2 jmpe gak teddy bear tu yg sgt2 comel dn lembut !
masyeh yunk !
pas beli teddy bear aku suh boyfie aku lak shopping .
bab die shopping mmg dasyat sumer mhl2 beb ..
dan sgt cerewet ! hahaha
die beli kasut + sweater jer .. tp rabak poket .. haha
pas tue terus berambus balik umah ..
smpai umah dekt pkul 11.30 mlm gak la .. mknanya kami kuA 12jam ..huhu
ok la pnjg lak enrty aku nih ... kbai :)

No comments:

Post a Comment